Αρχεία: Rooms

Home / Rooms
Πολυτελής Σουίτα
Room

Πολυτελής Σουίτα

Η Delfina Boutique Luxury Σουίτα με ιδιωτικό τζακούζι - πισίνα είναι επιπλωμένη με εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές και διαθέτει ιδιωτική είσοδο που οδηγεί στην πισίνα – τζακούζι. Το υπνοδωμάτιο είναι μία ευρύχωρη σουίτα, που εκτείνεται αρμονικά σε ένα άνετο σαλόνι που μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα.

Μεζονέτα
Room

Μεζονέτα

Η Delfina Boutique Luxury Maisonet με ιδιωτική πισίνα - τζακούζι είναι επιπλωμένη με εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές και διαθέτει ιδιωτική είσοδο και βεράντα απευθείας στο ιδιωτικό πισίνα – τζακούζι. Η Μεζονέτα έχει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και 2 WC τα οποία ταιριάζουν αρμονικά με το άνετο σαλόνι που μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 5 άτομα.

Junior Σουίτα
Room

Junior Σουίτα

Η Οικογενειακή Σουίτα (περίπου 35m2) βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο με θέα στα Λευκά Όρη. Διαθέτει δύο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες με ενιαία πόρτα, καθιστικό, γραφείο και μπάνιο με ντους ψιλής βροχής ή μπανιέρα και ντους. Διακοσμείται από μοντέρνα τέχνη και ουδέτερα χρώματα.

Standard Δωμάτιο
Room

Standard Δωμάτιο

Το Standard Δωμάτιο με θέα στα Λευκά Όρη είναι περίπου 35m2 (2-4 άτομα). Έχει ένα άνετο queen size ή δύο μονά κρεβάτια, καθιστικό, γραφείο και μπάνιο με ντους ψιλής βροχής ή μπανιέρα και ντους. Διακοσμείται από μοντέρνα τέχνη και ουδέτερα χρώματα.